2012. november 13., kedd

Levélhullató - avagy őszi játékunk

Egy hónappal ezelőtt Gyöngyzug oldalán bukkantam erre a játékra, és életemben először jelentkeztem is rá. Tudni kell rólam, hogy mindent egyszer szeretek megcsinálni, és hihetetlenül nehezen válok meg egy-egy ékszeremtől. Mondhatjuk úgy is, hogy elég önző vagyok a gyöngyös dolgaimmal kapcsolatban, ezért állnak halomban... :D Mivel tudok erről a "hibámról", ezért külön kihívás volt számomra ez a játék. És nem bántam meg! Nagyon nagy örömmel készítettem Ildinek az alábbi láncot:
És amiért igazán megérte ez az egész, az egy e-mail, amit az előbb kaptam Ilditől! (: Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet és remélem, hogy örömmel fogod viselni! (:

Aztán tegnap engem is megleptek, mert megérkezett a nekem készített csomag is Romitól. Ezen az igazi őszi napon nem érkezhetett volna jobbkor! A postás a munkahelyemre hozta, ahol azonnal a csodájára jártak! Nagyon szépen köszönöm, hihetetlenül örültem neki! (: A medál közepén az a kő meseszép!
És íme:
A képet Romi készítette. Remélem nem haragszol azért, mert kölcsön vettem! (:
És amit még külön köszönök (de a képen nem látszik), hogy gondoltál a húgaimra is! (: A hétvégén szakítunk időt a figurák kifestésére és amint kész hozok róla fotót! (:

A játékot pedig köszönöm Julinak! (: Remélem, hogy lesz téli is! (:

1 megjegyzés:

  1. Szép medált készítettél. Tetszik :)
    Megnyugodtam,hogy sikerült örömet okoznom Neked :)
    Jó kis játék volt ez!!
    Blogodban nézelődve többször is láttam milyen jó testvér vagy,mennyit foglalkozol a húgaiddal. Nagyon kreatív vagy velük!!!!

    VálaszTörlés